Center

NAJEM BAZENA

Možnost najema bazena po predhodnem dogovoru lahko preko maila – info@potapljanje-atlantis.si ali 01 810 9073. Bazen se med tednom lahko koristi od 17.30 ure, med vikendom in prazniki po dogovoru.

IZPOSOJA OPREME

Pri nas si lahko izposodite vso potrebno opremo po posebnih cenah za Inštruktorje, lahko pa seveda pripeljete svojo. Pogoj je le, da je oprema temeljito oprana ter, da so uteži ali v žepkastih pasovih ali oblečeni v gumo.

POLNJENJE JEKLENK

V našem centru imamo BAUERJEV kompresor. Vaše jeklenke po končanem tečaju napolnimo in vas lahko počakajo v našem centru  do naslednjega dne.

Informacije in Rezervacije

Center in trgovina se nahajata v Vodnem mestu Atlantis, BTC, Ljubljana

kontakt – info@potapljanje-atlantis.si 

040463607 ali 01 810 9073

PRIDRUŽITE SE NAM

S pomočjo spodnjega obrazca nas lahko kontaktirate za informacije ali rezervacijo termina v bazenu. Preverite našo ponudbo za profesionalce in opravljajte prvi del tečaja v odličnih pogojih. Olajšajte si delo in pripeljite tečajnike v Potapljaški Center Atlantis.

Vaše ime

Vaš e-poštni naslov

Zadeva

Sporočilo

TRGOVINA

V našem centru vam poleg potapljanja nudimo tudi plavalno ter potapljaško opremo. Opremo si lahko sposodite tudi za na počitnice oziroma kupite svoj novi komplet. Preverite našo ponudbo in vprašajte za nasvet.

PADI Potapljaški tečaji

Raziskovanje čudovitih morskih pokrajin s kančkom adrenalina bo razvnelo vaše strasti in v vas pustilo neizbrisni pečat. Z nami je učenje potapljanja varna in zabavna izkušnja!
null

ZAČETNI POTAPLJAŠKI TEČAJ

Začetni potapljaški tečaj je tečaj, ki vas popelje v svet potapljanja

null

NADALJEVALNI POTAPLJAŠKI TEČAJ

Nadgradite svoje znanje iz začetnega potapljaškega tečaja

null

POSTANI POTAPLJAČ REŠEVALEC

Prvi tečaj s poudarkom na varnosti vaših sopotapljačev

null

POSTANI DIVE MASTER

Pridružite se potapljačem, ki so vodje potopov

null

ASSISTANT INSTRUCTOR

Ponujamo tudi tečaj za stopnjo “Assistant instructor”

null

KMALU: OBNOVITVENI TEČAJ

Več informacij o obnovitvenem tečaju objavimo kmalu.

Z nadaljevanjem brskanja na strani se strinjam z uporabo piškotkov. več informacij

Nastavitve piškotkov na tej strani so nastavljeni "dovoljujem uporabo piškotkov", ki vam omogoča najboljšo uporabniško storitev. V primeru, da nadaljujete brskanje na tej spletni strani brez spremembe nastavitev piškotkov ali z klikom "Sprejmem" se z navedenim strinjate.

Zapri