Nadaljevalni potapljaški tečaj

PRIJETNO IN ZABAVNO

Potapljanje je zagotovo eden najlepših športov. Kombinacija adrenalina in pomirjujočih podvodnih pokrajin bo v vas pustila lepe občutke, ki se jih še dolgo ne boste znebili.

SPOZNAVANJE

Raziskovanje podvodnega sveta je človeka privlačilo že od nekdaj, vendar podvodni svet spoznavamo počasi. Ker nanj nismo naravno prilagojeni, moramo vedno spoštovati naravne zakone, ki temu svetu vladajo.

VARNO OKOLJE

Pri nas sta varnost in skrb za okolje vedno na prvem mestu, tako tudi potapljanje ni izjema. Naš PADI inštruktor skrbno spremlja vse tečaje in potope ter je tako strokovno odgovoren za varen potek in izvedbo le-teh.

Zdaj se potapljanje pravzaprav začne. Če si želite več, kot le ogledovanje podvodnega sveta, potem začnite z izbiro 5 vsebinsko različnih potopov in pridobite licenco Advanced Open Water Diver in nadgradite svoje znanje iz začetnega potapljaškega tečaja.

KAKO POTEKA TEČAJ

V potapljaškem centru Atlantis se AOWD začne z večernim pogovorm v naši predavalnici, kjer se udeleženci spoznajo s PADI Inštruktorjem ter poleg 2 osnovnih potopov Deep (globinski) in pa Underwater Navigation (podvodna orientacija) izberejo še 3 potope iz zbirke naših SPECIALNOSTI, ki so na voljo.

POGOJI ZA PRISTOP K TEČAJU

Da lahko pristopite k opravljanju tečaja AOWD morate imeti opravljen PADI OWD začetni tečaj ali začetni tečaj po katerikoli drugi potapljaški šoli priznani pri Slovenski potapljaški zvezi.

KAJ TEČAJ VKLJUČUJE

Po uspešno opravljenem tečaju vas certificiramo kot PADI AOWD potapljače.
Pred začetkom tečaja udeleženci tudi ponovijo vaje iz OWD – začetnega tečaja.

• predavanja in izposojo literature
• izposojo opreme razen ABC (plavuti, dihalka, maska)
• 5 potopov
• PADI advanced open water diver licenčno kartico

CENA: 260,00EUR

Termini AOWD tečajev so po dogovoru.
Prijave v centru, preko elektronske pošte ali pa spodnjega obrazca.

PRIDRUŽITE SE NAM

S pomočjo spodnjega obrazca nam lahko pošljete neobvezujočo prijavo za Nadaljevalni potapljaški tečaj. Po oddani prijavi vas bo kontaktiral nekdo iz naše prijazne ekipe in lahko se boste dogovorili za termin.

  Vaše ime

  Vaš e-poštni naslov

  Vaše sporočilo / opombe

  * Ta prijava ni obvezujoča

  Z nadaljevanjem brskanja na strani se strinjam z uporabo piškotkov. več informacij

  Nastavitve piškotkov na tej strani so nastavljeni "dovoljujem uporabo piškotkov", ki vam omogoča najboljšo uporabniško storitev. V primeru, da nadaljujete brskanje na tej spletni strani brez spremembe nastavitev piškotkov ali z klikom "Sprejmem" se z navedenim strinjate.

  Zapri