OWD – začetni potapljaški tečaj

Začetni potapljaški tečaj je tečaj, ki vas popelje v svet potapljanja. Prvič v živlenju zadihate pod vodo in tega ne pozabite zlahka. Naučite se vsega potrebnega, da postanete certificiran potapljač. Opravili boste vsaj 5 potopov v bazenu in še štiri dodatne v morju pod nadzorom našega PADI inštruktorja.

PRIJETNO IN ZABAVNO

Potapljanje je zagotovo eden najlepših športov. Kombinacija adrenalina in pomirjujočih podvodnih pokrajin bo v vas pustila lepe občutke, ki se jih še dolgo ne boste znebili.

SPOZNAVANJE

Raziskovanje podvodnega sveta je človeka privlačilo že od nekdaj, vendar podvodni svet spoznavamo počasi. Ker nanj nismo naravno prilagojeni, moramo vedno spoštovati naravne zakone, ki temu svetu vladajo.

VARNO OKOLJE

Pri nas sta varnost in skrb za okolje vedno na prvem mestu, tako tudi potapljanje ni izjema. Naš PADI inštruktor skrbno spremlja vse tečaje in potope ter je tako strokovno odgovoren za varen potek in izvedbo le-teh.

1. DEL TEČAJA

  1. dan – sreda

Prvi dan se skupina med seboj spozna, osebno spozna PADI inštruktorja, ki jih bo vodil skozi oba dela OWD tečaja ter pripravi in izpolni vso potrebno dokumentacijo za začetek dogodivščine. Predavanje – 16.00-19.00.  Vaje v bazenu – 19.00-21.00.

  1. dan – četrtek

Naslednji dan je zgodba podobna. Inštruktor pričaka tečajnike v našem potapljaškem centru, kjer se pogovorijo o morebitni menjavi oziroma nakupu lastne ABC opreme. Nakup le-te na OWD tečaju v Potapljaške Centru Atlantis ni nujna, je pa zaželjena, predvsem zato, da se tečajnik na tečaju nauči in spozna z svojo lastno opremo, ki jo potem uporablja naprej.

  1. dan – petek

Zadnji dan izvedbe 1. dela OWD tečaja je program zelo podoben prejšnima dvema. Po končanem tretjem dnevu se tečajniki z inštruktorjem dogovorijo kdaj bodo nadaljevali z 2. delom OWD tečaja.

2. DEL TEČAJA

  1. del tečaja izvajamo ob koncu tedna oz. po dogovoru z tečajniki

Konec tedna pa se potapljaška karavana preseli na eno izmed potapljaških lokacij ob morju. Tam opravimo še štiri potope v globoki vodi, pišete zaključni test in že vas lahko certificiramo kot PADI open water diver potapljače.

KAJ TEČAJ ZAVZEMA

Predavanja in izposojo literaturo

izposoja opreme

vstopnina v bazen

5  potopov v bazen in 4 potopi v morju

PADI OWD licenčno kartico

CENA: 289,00€

KAJ POTREBUJETE ZA TEČAJ

Kot začetnik ne potrebujete ničesar – za vse poskrbimo mi!

V začetnem potapljaškem tečaju in Discover Scuba (spoznavanju potapljanja) vam vso opremo zagotovimo mi, vključno z ABC opremo (masko, dihalko in plavutmi). Ko pa ugotovite, da je potapljanje vaš nov način življenja, je priporočljivo, da si omislite lastno ABC opremo. V našem potapljaškem centru v Vodnem mestu Atlatnis (BTC) si vso opremo lahko izposodite ali kupite. V naši trgovini prodajamo blagovne znamke: CRESSI, BESHAUT, FASHY, SHEPA, BARE,  APEKS, BADI, FABER…

null

POSTANI DIVE MASTER

Pridružite se potapljačem, ki so vodje potopov

null

ASSISTANT INSTRUCTOR

Ponujamo tudi tečaj za stopnjo “Assistant instructor”

null

KMALU: OBNOVITVENI TEČAJ

Več informacij o obnovitvenem tečaju objavimo kmalu.

LOKACIJE

Raziskovanje čudovitih morskih pokrajin s kančkom adrenalina bo razvnelo vaše strasti in v vas pustilo neizbrisni pečat. Z nami je učenje potapljanja varna in zabavna izkušnja!

Če odidemo v Fieso, potem avtomatično obiščemo potapljaški center Sharky, ki deluje na plaži v Fiesi, kar je nam potapljačem močno olajšalo delo! Sedaj se nam ni potrebno voziti nikamor, jeklenke napolnimo kar pri njih. Podvodni svet naše male obale je kljub majhnosti zelo raznolik, poln različnih življenskih oblik in še tako zahtevnega obiskovalca globin včasih preseneti. Mi se puščamo presenetiti večkrat, zato večino tečajev, predvsem OWD in AOWD izvedemo prav tu.

Nam najbližji otok je odlična destinacija za opravljanje vseh stopenj potapljaških tečajev. V Hostlu v Vantačičih imamo možnosti super namestitve, dive center Vidra pa nam nudi odličen logistični suport. Konec tedna se tam vedno srečamo potapljači iz različnih vetrov, ki nas druži skupna strast – podvodni svet.

Le streljaj od mesta Cres, se nahaja potapljaški center, katerega smo prvič obiskali pred nekaj leti in bili nad gostoljubjem lastnikov zelo navdušeni. Z malim gumenjakom nas pripeljejo na vse lokacije v bližini, tudi Lino. In tam je podvodni svet še posebej zanimiv. Super lokacija kjer izvajamo AOWD tečaje in vse specialnosti. Raznolikost podvodnega terena nam ponujo vrsto možnosti za res zanimive tečaje.

PRIRUŽITE SE NAM

S pomočjo spodnjega obrazca nam lahko pošljete neobvezujočo prijavo za tečaj OWD – začetni potapljaški tečaj. Po oddani prijavi vas bo kontaktiral nekdo iz naše prijazne ekipe in lahko se boste dogovorili za termin.

Vaše ime

Vaš e-poštni naslov

Vaše sporočilo / opombe

* Ta prijava ni obvezujoča

IZBERITE SVOJ TEČAJ

Raziskovanje čudovitih morskih pokrajin s kančkom adrenalina bo razvnelo vaše strasti in v vas pustilo neizbrisni pečat. Z nami je učenje potapljanja varna in zabavna izkušnja!
null

ZAČETNI POTAPLJAŠKI TEČAJ

Začetni potapljaški tečaj je tečaj, ki vas popelje v svet potapljanja

null

NADALJEVALNI POTAPLJAŠKI TEČAJ

Nadgradite svoje znanje iz začetnega potapljaškega tečaja

null

POSTANI POTAPLJAČ REŠEVALEC

Prvi tečaj s poudarkom na varnosti vaših sopotapljačev

Z nadaljevanjem brskanja na strani se strinjam z uporabo piškotkov. več informacij

Nastavitve piškotkov na tej strani so nastavljeni "dovoljujem uporabo piškotkov", ki vam omogoča najboljšo uporabniško storitev. V primeru, da nadaljujete brskanje na tej spletni strani brez spremembe nastavitev piškotkov ali z klikom "Sprejmem" se z navedenim strinjate.

Zapri