Rescue Diver – potapljač reševalec

PRIJETNO IN ZABAVNO

Potapljanje je zagotovo eden najlepših športov. Kombinacija adrenalina in pomirjujočih podvodnih pokrajin bo v vas pustila lepe občutke, ki se jih še dolgo ne boste znebili.

SPOZNAVANJE

Raziskovanje podvodnega sveta je človeka privlačilo že od nekdaj, vendar podvodni svet spoznavamo počasi. Ker nanj nismo naravno prilagojeni, moramo vedno spoštovati naravne zakone, ki temu svetu vladajo.

VARNO OKOLJE

Pri nas sta varnost in skrb za okolje vedno na prvem mestu, tako tudi potapljanje ni izjema. Naš PADI inštruktor skrbno spremlja vse tečaje in potope ter je tako strokovno odgovoren za varen potek in izvedbo le-teh.

Tečaji in izobraževanja do sedaj, so se fokusirala primarno na izpopolnjevanje vašega znanja ter vas pripravila na potapljanje v različnih okoljih in pogojih. Potapaljač reševalec je prvi tečaj, ki daje poudarek na varnost vaših sopotapljačev in vas pripravi na to, da priskočite na pomoč in reagirate ob sicer mali verjetnosti nujne pomoči sopotapljaču.

POGOJI ZA PRISTOP K TEČAJU

Da lahko pristopite k opravljanju tečaja AOWD morate imeti opravljen PADI AOWD ali dopolnjenih 12 let in opravljen potapljaški tečaj PADI AOWD junior ter opravljen tečaj EFR (lahko ga opravite v okviru tečaja).

CENA RESCUE DIVER TEČAJA

• cena tečaja: 200,00 EUR
• cena EFR tečaja: 110,00 EUR

CENA: 200,00 + 110,00 EUR

Termini Rescu Diver tečaja so po dogovoru.
Prijave v centru, preko elektronske pošte ali pa spodnjega obrazca.

PRIDRUŽITE SE NAM

S pomočjo spodnjega obrazca nam lahko pošljete neobvezujočo prijavo za Rescue Diver tečaj. Po oddani prijavi vas bo kontaktiral nekdo iz naše prijazne ekipe in lahko se boste dogovorili za termin.

  Vaše ime

  Vaš e-poštni naslov

  Vaše sporočilo / opombe

  * Ta prijava ni obvezujoča

  Z nadaljevanjem brskanja na strani se strinjam z uporabo piškotkov. več informacij

  Nastavitve piškotkov na tej strani so nastavljeni "dovoljujem uporabo piškotkov", ki vam omogoča najboljšo uporabniško storitev. V primeru, da nadaljujete brskanje na tej spletni strani brez spremembe nastavitev piškotkov ali z klikom "Sprejmem" se z navedenim strinjate.

  Zapri