top of page
The Blog

Božični potop 2016Letos smo se v Potapljaškem centru Atlantis že četrtič pridružili skupini potapljaških centrov in s skupnimi močmi organizirali Božični potop v Piranu. Zbralo se nas je več kot 50 strastnih potapljačev. Strastnih predvsem zato, ker je bila na dan potopa temperatura vode skromnih 13 stopinj. Kot pa smo bili vajeni že v preteklih letih, nas je pod vodo čakala smrekca ter, kot se za Božič spodobi, čudovite jaslice.


Dan se je seveda po potopu nadaljeval z bogato kulinarično ponudbo. Prav vsi smo nestrpno čakali prvo “rundo” školjk na buzaro in si oblizovali prste medtem, ko smo v slastno omako pomakali kruh. Vmes, pa so si seveda najbolj lačni, tako kot vsako leto, postregli s Kraškim pršutom.


Nato, pa je prišlo med udeleženci potopa do napetega trenutka. Izžrebali smo 22 nagrad in vsi smo napeto pričakovali ali bomo letos med nagrajenci tudi sami. Na koncu nagrad nismo dobili vsi, pa vseeno! Dan je bil čudovit, iz senčne punte smo opazovali prelep sončni dan, se družili s prijatelji in zadovoljni odšli domov.


Comments


bottom of page