Tečaji & Izobraževanja

Varen in strokoven pristop k potapljaškim tečajem ne pomenita, da sta učenje in obvladanje veščin potapljanja zato kaj manj zabavna. Ves proces izobraževanja poteka v sproščenem vzdušju, v družbi ljudi, katere povezuje strast do podvodnega sveta. Potapljaški center Atlantis je pravo mesto za vas.

PRIJETNO IN ZABAVNO

Potapljanje je zagotovo eden najlepših športov. Kombinacija adrenalina in pomirjujočih podvodnih pokrajin bo v vas pustila lepe občutke, ki se jih še dolgo ne boste znebili.

SPOZNAVANJE

Raziskovanje podvodnega sveta je človeka privlačilo že od nekdaj, vendar podvodni svet spoznavamo počasi. Ker nanj nismo naravno prilagojeni, moramo vedno spoštovati naravne zakone, ki temu svetu vladajo.

VARNO OKOLJE

Pri nas sta varnost in skrb za okolje vedno na prvem mestu, tako tudi potapljanje ni izjema. Naš PADI inštruktor skrbno spremlja vse tečaje in potope ter je tako strokovno odgovoren za varen potek in izvedbo le-teh.

KAJ POTREBUJETE ZA TEČAJ

Kot začetnik ne potrebujete ničesar – za vse poskrbimo mi!

V začetnem potapljaškem tečaju in Discover Scuba (spoznavanju potapljanja) vam vso opremo zagotovimo mi, vključno z ABC opremo (masko, dihalko in plavutmi). Ko pa ugotovite, da je potapljanje vaš nov način življenja, je priporočljivo, da si omislite lastno ABC opremo. V našem potapljaškem centru v Vodnem mestu Atlatnis (BTC) si vso opremo lahko izposodite ali kupite. V naši trgovini prodajamo blagovne znamke: BARE, BESHAUT,CRESSI, APEKS, BADI, FABER, ELIOS…

IZBERITE SVOJ TEČAJ

Raziskovanje čudovitih morskih pokrajin s kančkom adrenalina bo razvnelo vaše strasti in v vas pustilo neizbrisni pečat. Z nami je učenje potapljanja varna in zabavna izkušnja!
null

ZAČETNI POTAPLJAŠKI TEČAJ

Začetni potapljaški tečaj je tečaj, ki vas popelje v svet potapljanja

null

NADALJEVALNI POTAPLJAŠKI TEČAJ

Nadgradite svoje znanje iz začetnega potapljaškega tečaja

null

POSTANI POTAPLJAČ REŠEVALEC

Prvi tečaj s poudarkom na varnosti vaših sopotapljačev

null

POSTANI DIVE MASTER

Pridružite se potapljačem, ki so vodje potopov

null

ASSISTANT INSTRUCTOR

Ponujamo tudi tečaj za stopnjo “Assistant instructor”

null

KMALU: OBNOVITVENI TEČAJ

Več informacij o obnovitvenem tečaju objavimo kmalu.

LOKACIJE

Raziskovanje čudovitih morskih pokrajin s kančkom adrenalina bo razvnelo vaše strasti in v vas pustilo neizbrisni pečat. Z nami je učenje potapljanja varna in zabavna izkušnja!

Če odidemo v Fieso, potem avtomatično obiščemo potapljaški center Sharky, ki deluje na plaži v Fiesi, kar je nam potapljačem močno olajšalo delo! Sedaj se nam ni potrebno voziti nikamor, jeklenke napolnimo kar pri njih. Podvodni svet naše male obale je kljub majhnosti zelo raznolik, poln različnih življenskih oblik in še tako zahtevnega obiskovalca globin včasih preseneti. Mi se puščamo presenetiti večkrat, zato večino tečajev, predvsem OWD in AOWD izvedemo prav tu.

Še vedno na celini, povsem nasproti otoka Cres, kjer v pomladnih in jesenkih mesecih ni gneče turistov, pogosto najdete naše skupine potapljačev. Pogosto združimo potapljaške avanture tudi z drugimi centri iz Slovenije, kot je Big Wing Divers – več kot nas je, bolj je veselo. Apartmajska hiša nam nudi udobno namestitev, kjer se v večernih urah lahko skupaj družimo, kaj dobrega spečemo na žaru in delimo vtise potapljaškega dne. Vedno dobrodošli vsi!

Le streljaj od mesta Cres, se nahaja potapljaški center, katerega smo prvič obiskali pred nekaj leti in bili nad gostoljubjem lastnikov zelo navdušeni. Z malim gumenjakom nas pripeljejo na vse lokacije v bližini, tudi Lino. In tam je podvodni svet še posebej zanimiv. Super lokacija kjer izvajamo AOWD tečaje in vse specialnosti. Raznolikost podvodnega teren nam ponujo vrsto možnosti za res kvalitetno izvedene tečaje.

POSTANITE CERTIFICIRAN POTAPLJAČ

Tečaj potapljanja že od 80 €

Samo nekaj kapljic in spoznali bostevašo pravo strast!
Profesionalni pristop prilagojen posamezniku.
Vsa oprema že v ceni.

TEČAJI IN DELAVNICE ZA OTROKE

Privoščite vašemu otroku veselje in užitek ob učenju plavanja in potapljanja.
Vzljubil bo vodo in se znebil vsakega strahu. Šnorkljarske delavnice so namenjene tudi odraslim.

null

ŠNORKLJANSKE DELAVNICE

Privoščite sebi in vašemu otroku veselje ter užitek ob učenju plavanja in potapljanja.

null

MEHURČKAR

Otroci pripeljite svoje starše na potapljaško dogodivščino

null

SPOZNAJ POTAPLJANJE

Z nami je učenje potapljanja varna in zabavna izkušnja

Z nadaljevanjem brskanja na strani se strinjam z uporabo piškotkov. več informacij

Nastavitve piškotkov na tej strani so nastavljeni "dovoljujem uporabo piškotkov", ki vam omogoča najboljšo uporabniško storitev. V primeru, da nadaljujete brskanje na tej spletni strani brez spremembe nastavitev piškotkov ali z klikom "Sprejmem" se z navedenim strinjate.

Zapri