Mehurčkar program za otroke

ZABAVNO IN POUČNO

Otroci pripeljite svoje starše na potapljaško dogodivščino. Če ste stari 8 ali 9 let potem je idealen čas, da se nam pridružite v našem potpaljaškem centru Atlantis, kjer se boste pod nadzorom našega inštruktorja spoznali z  povsem novim občutkom dihanja pod vodo.

Z raznimi igricami, se otroci med podvodno dogodivščino zabavajo ter naučijo kakšno opremo pravi potapljači potrebujejo in kako z njo ravnati.

PRIJETNO IN ZABAVNO

Potapljanje je zagotovo eden najlepših športov. Kombinacija adrenalina in pomirjujočih podvodnih pokrajin bo v vas pustila lepe občutke, ki se jih še dolgo ne boste znebili.

SPOZNAVANJE

Raziskovanje podvodnega sveta je človeka privlačilo že od nekdaj, vendar podvodni svet spoznavamo počasi. Ker nanj nismo naravno prilagojeni, moramo vedno spoštovati naravne zakone, ki temu svetu vladajo.

VARNO OKOLJE

Pri nas sta varnost in skrb za okolje vedno na prvem mestu, tako tudi potapljanje ni izjema. Naš PADI inštruktor skrbno spremlja vse tečaje in potope ter je tako strokovno odgovoren za varen potek in izvedbo le-teh.

Varen in strokoven pristop k potapljaškim tečajem ne pomenita, da sta učenje in obvladanje veščin potapljanja zato kaj manj zabavna. Ves proces izobraževanja poteka v sproščenem vzdušju, v družbi ljudi, katere povezuje strast do podvodnega sveta. Potapljaški center Atlantis je pravo mesto za vas.

KAJ POTREBUJETE ZA TEČAJ

V začetnem potapljaškem tečaju in spoznavanju potapljanja vam vso ABC opremo (maska, dihalka in plavuti) priskrbimo mi.

V našem potapljaškem centru v Vodnem mestu Atlatnis (BTC) si vso opremo lahko tudi izposodite ali kupite.

PRIDRUŽITE SE NAM

S pomočjo spodnjega obrazca nam lahko pošljete neobvezujočo prijavo za Šnorkljarsko delavnico. Po oddani prijavi vas bo kontaktiral nekdo iz naše prijazne ekipe in lahko se boste dogovorili za termin.

  Vaše ime

  Vaš e-poštni naslov

  Vaše sporočilo / opombe

  * Ta prijava ni obvezujoča

  TEČAJI IN DELAVNICE ZA OTROKE

  Privoščite vašemu otroku veselje in užitek ob učenju plavanja in potapljanja.
  Vzljubil bo vodo in se znebil vsakega strahu. Šnorkljarske delavnice so namenjene tudi odraslim.

  null

  ŠNORKLJANSKE DELAVNICE

  Privoščite sebi in vašemu otroku veselje ter užitek ob učenju plavanja in potapljanja.

  null

  MEHURČKAR

  Otroci pripeljite svoje starše na potapljaško dogodivščino

  null

  SPOZNAJ POTAPLJANJE

  Z nami je učenje potapljanja varna in zabavna izkušnja

  Z nadaljevanjem brskanja na strani se strinjam z uporabo piškotkov. več informacij

  Nastavitve piškotkov na tej strani so nastavljeni "dovoljujem uporabo piškotkov", ki vam omogoča najboljšo uporabniško storitev. V primeru, da nadaljujete brskanje na tej spletni strani brez spremembe nastavitev piškotkov ali z klikom "Sprejmem" se z navedenim strinjate.

  Zapri