Uporaba centra

PRIJETNO IN ZABAVNO

Potapljanje je zagotovo eden najlepših športov. Kombinacija adrenalina in pomirjujočih podvodnih pokrajin bo v vas pustila lepe občutke, ki se jih še dolgo ne boste znebili.

SPOZNAVANJE

Raziskovanje podvodnega sveta je človeka privlačilo že od nekdaj, vendar podvodni svet spoznavamo počasi. Ker nanj nismo naravno prilagojeni, moramo vedno spoštovati naravne zakone, ki temu svetu vladajo.

VARNO OKOLJE

Pri nas sta varnost in skrb za okolje vedno na prvem mestu, tako tudi potapljanje ni izjema. Naš PADI inštruktor skrbno spremlja vse tečaje in potope ter je tako strokovno odgovoren za varen potek in izvedbo le-teh.

Center odpira svoja vrata vsem potapljaškim klubom, centrom in samostojnim potapljaškim inštruktorjem za izvajanje potapljaških tečajev v zaprtih vodah. Nudi dovolj opreme za izposojo tudi večjim skupinam, za lažjo organizacijo pa je željena predčasna najava in rezervacija termina.

CENIK UPORABE CENTRA

Cene veljajo za posameznike.
V primeru organiziranih skupin nas kontaktirajte in poslali vam bomo cenik.

TarifaCena
Odrasli: 2 urna vstopnica (pon-pet)10,20 EUR
Odrasli: 4 urna vstopnica (pon-pet)12,80 EUR
Odrasli: 2 urna vstopnica (vikend, prazniki)12,20 EUR
Odrasli: 4 urna vstopnica (vikend, prazniki)15,10 EUR

KONTAKTIRAJTE NAS

S pomočjo spodnjega obrazca nam lahko pošljete povraševanje. Po oddani prijavi vas bo kontaktiral nekdo iz naše prijazne ekipe.

  Vaše ime

  Vaš e-poštni naslov

  Zadeva

  Sporočilo

  Z nadaljevanjem brskanja na strani se strinjam z uporabo piškotkov. več informacij

  Nastavitve piškotkov na tej strani so nastavljeni "dovoljujem uporabo piškotkov", ki vam omogoča najboljšo uporabniško storitev. V primeru, da nadaljujete brskanje na tej spletni strani brez spremembe nastavitev piškotkov ali z klikom "Sprejmem" se z navedenim strinjate.

  Zapri