top of page
mulca.jpg

ŠNORKLJARSKE DELAVNICE

Privoščite vašemu otroku veselje in užitek ob učenju plavanja in potapljanja. Vzljubil bo vodo in se znebil vsakega strahu.


že od 35,00€

Program šnorkljanja za otroke

Program je prilagojen otrokom, tako predavanje kot tudi izvedba vaj v notranjem ogrevanem bazenu, v Vodnem mestu Atlantis.

Otroci dobijo vsak svojo šnorkljarsko opremo (masko, dihalko in plavuti). Inštruktor jim opremo predstavi in jih najprej nauči opremo pravilno uporabljati.

 

Potem se začnejo delavnice z vsakim otrokom posebej, na njemu prilagojen način, hitrost napredovanja in izpopolnjevanja tehnike. Delavnice so zanimive in zabavne, vendar intenzivne.

Primarni sta seveda varnost ter dobro počutje otrok.
Uspeh je tako zagotovljen :)

Program šnorkljanja za odrasle

Kot del programa Šnorkljanja se udeleženci najprej spoznajo z opremo, ki jo na delavnicah uporabljajo ter se naučijo prepoznati pravo opremo zase.

Udeleženci se naučijo prepoznati primerne lokacije za šnorklanje, opaziti potencialne nevarnosti. Vzdrževanje opreme za šnorkljanje je pravtako pomembno.

 

Po predavanju se odpravimo v ogrevan bazen, kjer vse vaje o katerih smo se prej pogovorili tudi izvedemo. Kot npr. vstop v vodo, potopi, tehnike dihanja…

KAJ VKLJUČUJE

V ceni delavnice je že všteta 2-urna vstopnica v bazen ter strokovno vodstvo delavnice. Za otroke starejše od 8 let, drugi del delavnice vključuje poizkus potapljanja z jeklenko. V primeru, da vašega otroka zanima le potapljanje z jeklenko, se program lahko prilagodi posebej njegovim željam.

 

40,00 eur – 2 urna delavnica

175,00 eur – 10 urna delavnica

KAJ POTREBUJETE ZA TEČAJ

V začetnem potapljaškem tečaju in spoznavanju potapljanja vam vso ABC opremo (maska, dihalka in plavuti) priskrbimo mi.

V našem potapljaškem centru v Vodnem mestu Atlatnis (BTC) si vso opremo lahko tudi izposodite ali kupite.

PRIDRUŽITE SE NAM

S pomočjo spodnjega obrazca nam lahko pošljete neobvezujočo prijavo za Šnorkljarsko delavnico. Po oddani prijavi vas bo kontaktiral nekdo iz naše prijazne ekipe in lahko se boste dogovorili za termin.

* Ta prijava ni obvezujoča

Vaše sporočilo je bilo uspešno poslano.

TEČAJI IN DELAVNICE ZA OTROKE

Privoščite vašemu otroku veselje in užitek ob učenju plavanja in potapljanja.
Vzljubil bo vodo in se znebil vsakega strahu. Šnorkljarske delavnice so namenjene tudi odraslim.

quote.png

Samo je tečaj izpeljal profesionalno, na visokem strokovnem nivoju in izredno prijazno do otrok. V desetih učnih urah v bazenu je naš Vid samostojno zaplaval več metrov v kosu, se potopil na dno bazena z masko in plavutkami ter pridobil odlično osnovo za nadaljnje plavalne podvige

Jana & Toni

bottom of page