top of page

PADI SPECIALNOSTI -
NADGRADITE SVOJE ZNANJE

 

Skozi jedrne PADI potapljaške tečaje, kot so PADI OWD, AOWD in Rescue diver, se naučite osnove in nekaj malega o ostalih vrstah in možnostih potapljanja. PADI Specialnosti pa so tečaji, ki vam odprejo možnosti. Koliko možnosti? Kolikor si jih želite! Obstaja več kot 30 tečajev PADI specialnosti, vsaka pa vam odpre vrata v nove možnosti in oblike potapljanja, ki jih do sedaj niste morali sprobati. Lahko se podate globje ali pa se potapljate pod ledom, mogoče si želite obiskati potopljene ladije in ob tem narediti odlične fotografije. Odločitev, kam boste zapeljali vaše potapljaške avanture je vaša, mi pa vam bomo pri tem pomagali!

 

IZBERITE SVOJO SPECIALNOST...

​Obogateni zrak, znan tudi kot nitrox ali EANx, vsebuje manj dušika kot običajni zrak. Dihanje z manj dušika pomeni, da lahko uživate v daljših potopih in krajših intervalih na površju. Nič čudnega, da je potapljač z obogatenim zrakom najbolj priljubljena PADI® specialnost. 

V Potapljaškem centru Atlantis lahko s tem tečajem začnete v udobju svojega doma! Smo prvi potapljaški center v Sloveniji, ki ponuja program eUčenja v Slovenskem jeziku. Enostavno se prijavite in teorijo predelate doma, nato pa se nam pridružite samo še na praktičnih vajah. 

Opravite ta tečaj, če želite: 

  • Polniti jeklenke z Nitroxom

  • Dlje ostati na globini

  • Uživati v krajših intervalih na površini

 Spletni potapljaški tečaj PADI ENRICHED AIR (NITROX) DIVER

Naučite se:

  • Potapljati z nitroxom

  • Uporabiti analizator kisika v mešanici

  • Nadtaviti potapljaški računalnik

 

CENA TEČAJA: 130,00EUR

 

Cena vključuje:​

  • Strokovno vodenje PADI inštruktorja

  • izposojo opreme (razen ABC opreme plavuti, dihalka, maska)

  • Pripadajoče PADI materiale

  • PADI Enriched Air (Nitrox) licenčno eKartico 

Termini tečaja so po dogovoru.
Prijave v centru, preko elektronske pošte ali pa spodnjega obrazca.

PADI MASTER SCUBA DIVER

Pridružite se najboljšim med najboljšimi v rekreativnem potapljanju in živite potapljaško življenje kot PADI Master Scuba Diver. Z nazivom Master Scuba Diver se uvrstite v elitno skupino spoštovanih potapljačev, ki so si ta naziv prislužili z bogatimi izkušnjami in potapljaškim usposabljanjem. 

Pot se začne z osvojitvijo certifikata PADI Open Water Diver, ki mu sledita PADI Advanced Open Water Diver in PADI Rescue Diver. Pridobiti morate tudi pet certifikatov PADI Specialnosti in opraviti najmanj 50 potopov.

AOWD1.jpg

Ostali tečaji...

PRIDRUŽITE SE NAM

S pomočjo spodnjega obrazca nam lahko pošljete neobvezujočo prijavo za Divemaster tečaj. Po oddani prijavi vas bo kontaktiral nekdo iz naše prijazne ekipe in lahko se boste dogovorili za termin

* Ta prijava ni obvezujoča

Sporočilo je bilo poslano.

bottom of page