top of page

PADI DIVEMASTER -
PRVI KORAK NA PROFESIONALNI POTI

Naučite se, kako voditi podvodne ture, pomagati pri pouku potapljanja in navdušiti druge za skrb za ocean. Izpopolnite svoje znanje in postanite potapljač, ki ga vsi občudujejo. 

PADI Divemaster je najbolj priljubljeno in priznano strokovno potrdilo za potapljanje na svetu. Divemasterji PADI imajo bogate poklicne možnosti, so plačani za potapljanje in delijo svojo ljubezen do oceana. 

​Pripravi si na poglobljeno potapljaško izkušnjo, ki bo nadgradila tvoje sposobnosti in te vpeljala v skupnost potapljačev. Tečaj PADI Divemaster ni le poučen program, temveč vstopnica v svet potapljanja na profesionalni ravni.

 

Skupaj z našimi izkušenimi inštruktorji se boš podal/a na razburljivo potovanje, polno teoretičnih spoznanj in praktičnih izzivov. Pridobil/a boš celoten spekter znanja, ki ga potrebuješ za napredovanje v potapljaško industrijo, vključno z načrtovanjem in izvajanjem potopov ter poučevanjem drugih potapljačev. ​

 

Naš potapljaški center ti nudi širok izbor možnosti za izvedbo tečaja PADI Divemaster. Stopi v stik z nami in odkrij, kako lahko postaneš del naše ekipe, ki te bo vodila do uspeha v vodah potapljanja.

Ta nivo vas opredeljuje kot nekoga, ki:

 

  • ima veliko osebnih potapljaških izkušenj

  • ima obširno teoretično znanje 

  • je imel obsežno izobraževanje kako asistirati inštruktorjem pri izobraževanju

CENA TEČAJA 

CENA TEČAJA: 600,00EUR

Cena vključuje:​

  • Strokovno vodenje PADI inštruktorja

  • izposojo opreme (razen ABC opreme plavuti, dihalka, maska)

Cena ne vključuje:

  • Pripadajočih PADI Divemaster materialov 

  • Stroški prevozov in možnih stroškov potopov na morju

Termini PADI Divemaster tečaja so po dogovoru.
Prijave v centru, preko elektronske pošte ali pa spodnjega obrazca.

GPTempDownload (1).jpg

PRIDRUŽITE SE NAM

S pomočjo spodnjega obrazca nam lahko pošljete neobvezujočo prijavo za Divemaster tečaj. Po oddani prijavi vas bo kontaktiral nekdo iz naše prijazne ekipe in lahko se boste dogovorili za termin

* Ta prijava ni obvezujoča

Sporočilo je bilo poslano.

bottom of page