top of page

Naša ponudba

Odkrijte čudesa podvodnega sveta s Potapljaškim centrom Atlantis. Naša ekipa izkušenih inštruktorjev je tu, da vam zagotovi vrsto storitev, ki ustrezajo vašim potapljaškim potrebam. Ne glede na to, ali ste začetnik ali napreden potapljač, imamo nekaj za vsakogar. Potopite se v avanturo in raziščite lepoto pod površjem.

Potapljaški tečaji

Naučite se potapljati z našimi obsežnimi potapljaškimi tečaji. Naši certificirani inštruktorji vas bodo vodili skozi osnove potapljanja, vas naučili osnovnih veščin in varnostnih postopkov. Pridobite zaupanje v vodo in odklenite popolnoma nov svet podvodnega raziskovanja. Začnite svoje potapljaško avanturo z nami še danes!

Najem opreme

Nimate svoje potapljaške opreme? Brez problema! Nudimo široko paleto kakovostne potapljaške opreme za izposojo. Od neoprenskih oblek do regulatorjev, imamo vse, kar potrebujete za varno in udobno potapljaško izkušnjo. Izposodite si našo vrhunsko opremo in se samozavestno potapljajte.

Potapljaški izleti - potovanja

Doživite potapljanje na edinstvenih lokacijah v  naši organizaciji in izvedbi. Naši izkušeni potapljaški inštruktorji vas bodo popeljali na najbolj osupljive podvodne lokacije, kjer vam bodo predstavili raznoliko morsko življenje in dih jemajoče pokrajine. Ne glede na to, ali se raje potapljate po grebenih ali raziskujete ladijske razbitine, vas bodo naši vodeni potopi navdušili.

Spletni tečaji

bottom of page