top of page
EFR-workshop-atlantis-diving-PADI.jpg

EFR - TEČAJI PRVE POMOČI

Ustrezno znanje lahko reši življenje! Naučite se veščin oživljanja, uporabo avtomatskega defibrilatorja, ravnanja v primerih šoka, poškodb hrbtenice in še mnogo več.

Primarna in sekundarna oskrba – ustvarjamo zaupanje za pomoč!

“Confidence to care” je najhitreje rastoča mednarodna organizacija, ki izobražuje oživljanje – CPR ter prvo pomoč. Z več kot 31 000 inštruktorji po vsem svetu je EFR organizacija podprta s 36-letnimi izkušnjami v razvoju in nudenju izobraževanj na tem področju. EFR tečaji so razširjeni in priznani po vsem svetu.

Tečaj je fokusiran na izobraževanju laičnih reševalcev. EFR-jev pristop izobraževanja gradi večje zaupanje laičnih reševalcev in povečuje njihovo voljo za pristop k pomoči v nujnih primerih z učenjem veščin v nestresnem učnem okolju.

Udeležencem tečaja je zagotovljeno toliko vaje in praktičnega učenja, kot ga potrebujejo za obvladovanje in pomnenju naučenih veščin.

EFR TEČAJ VKLJUČUJE

Spoznavanje temeljnih postopkov oživljanja

Uporabo avtomatskega defibrilatorja

Preprečevanje in ravnanje v primeru šoka

Ravnanje v primeru poškodbe hrbtenice

Uporabo sredstev za preprečevanja širjenja bolezni

Uporabo elementov paketa prve pomoči

EFR_web_06.jpg

EFR za otroke in dojenčke

EFR za otroke in dojenčke je še posebej prilagojen program, ki udeležence nauči pravega pristopa pri nudenju prve pomoči. Posebej priporočljivo vsem zaposlenim v vzgojno izobraževalnih institucijah, ki imajo največ stika z najmlajšimi.

PRIPOROČAMO

 

Staršem in bodočim staršem, za osvežitev znanja nudenja prve pomoči prilagojene dojenčkom in malim otrokom. Imamo vrsto zadovoljnih udeležencev predvsem vzgojiteljic iz vrtcev, kjer jim osveževanje znanja ter izmenjava mnenj ter izkušenj pomaga pri sprejemanju hitrih odločitev v kritičnih trenutkih.

CENA IN TERMINI

Cena 3-5 urne delavnice je 45,00 EUR

Tečaj EFR z licenčno kartico, kot del Rescue Diver tečaja  – 120,00 eur

Tečaji in delavnice potekajo čez celo leto, tako za posameznike kot skupine. Termini so po dogovoru. Prijave zbiramo na elektronskem naslovu info@potapljanje-atlantis.si.

PRIDRUŽITE SE NAM

S pomočjo spodnjega obrazca nam lahko pošljete neobvezujočo prijavo za EFR – tečaj prve pomoči. Po oddani prijavi vas bo kontaktiral nekdo iz naše prijazne ekipe in lahko se boste dogovorili za termin.

* Ta prijava ni obvezujoča

Vaše sporočilo je bilo poslano.

bottom of page