top of page
AOWD2.jpg

POTAPLJAŠKI TEČAJI

Naši izkušeni potapljači in učitelji bodo vas ali vašega otroka popeljali v čudoviti svet globin in lepote morja.

VARNO IN STROKOVNO

Varen in strokoven pristop k potapljaškim tečajem ne pomenita, da sta učenje in obvladanje veščin potapljanja zato kaj manj zabavna. Ves proces izobraževanja poteka v sproščenem vzdušju, v družbi ljudi, katere povezuje strast do podvodnega sveta. Potapljaški center Atlantis je pravo mesto za vas. Raziskovanje čudovitih morskih pokrajin s kančkom adrenalina bo razvnelo vaše strasti in v vam pustilo neizbrisni pečat. Z nami je učenje potapljanja varna in zabavna izkušnja!

Izberite svoj tečaj...

KAJ POTREBUJETE ZA TEČAJ?

Kot začetnik ne potrebujete ničesar – za vse poskrbimo mi!

začetnem potapljaškem tečaju in Discover Scuba (spoznavanju potapljanja) vam vso opremo zagotovimo mi, vključno z ABC opremo (masko, dihalko in plavutmi). Ko pa ugotovite, da je potapljanje vaš nov način življenja, je priporočljivo, da si omislite lastno ABC opremo. V našem potapljaškem centru v Vodnem mestu Atlatnis (BTC) si vso opremo lahko izposodite ali kupite. 

owd bazen.jpg

PRIDRUŽITE SE NAM

S pomočjo spodnjega obrazca nam lahko pošljete neobvezujočo prijavo za tečaj PADI OWD – začetni potapljaški tečaj. Po oddani prijavi vas bo kontaktiral nekdo iz naše prijazne ekipe in lahko se boste dogovorili za termin.

* Ta prijava ni obvezujoča

Vaše sporočilo je bilo poslano.

bottom of page