top of page

Naša zgodba

Kdo smo

Potapljaški center Atlantis je del družinskega podjetja in je profesionalna ustanova, ki ponuja vrsto potapljaških storitev in izkušenj. Z močnimi temelji, zgrajenimi na letih izkušenj in strokovnega znanja, je naš potapljaški center namenjen zagotavljanju varnega in prijetnega okolja za potapljače vseh stopenj.

Ponosni smo na našo dobro vzdrževano opremo in objekte, ki zagotavljajo, da ima vsak potapljač dostop do vrhunske opreme in udobnega okolja. Varnost je naša največja prednostna naloga in strogo upoštevamo  standarde in protokole i, da zagotovimo varno potapljaško izkušnjo za vse.

Sunset

Cilji

Naša ekipa certificiranih in izkušenih inštruktorjev je predana zagotavljanju, da je vsak potapljač deležen ustreznega usposabljanja in vodenja. Ne glede na to, ali ste začetnik, ki se želi podati na svojo prvo podvodno avanturo, ali izkušen potapljač, ki išče nove izzive, naš potapljaški center ponuja različne tečaje in programe, prilagojene vašim potrebam.

Poleg potapljaških tečajev organiziramo tudi potapljaške izlete in ekskurzije za raziskovanje dih jemajočega podvodnega sveta. Od živahnih koralnih grebenov do očarljivega morskega življenja, naš potapljaški center ponuja priložnosti za odkrivanje in cenjenje čudes oceana.

Vizija

Kot družinsko podjetje cenimo osebne povezave in si prizadevamo ustvariti gostoljubno in prijazno vzdušje za vse naše stranke. Verjamemo v gradnjo dolgotrajnih odnosov in zagotavljanje izjemnih storitev za stranke. Ne glede na to, ali ste izkušen potapljač ali radoveden začetnik, je naš potapljaški center tukaj, da ugodi vašim potrebam potapljanja in ustvari nepozabna podvodna doživetja.

Naša vizija je izobrazit čimveč potapljačev, ki bodo skupaj z nami najboljši ambasadorji in zaščitniki morskega sveta. SKUPAJ ZAŠČITIMO ŽIVLJENJE V MORJU!

Rustic Beach Path

Naša ekipa.

This is your Team section. It's a great place to introduce your team and talk about what makes it special, such as your culture and work philosophy. Don't be afraid to illustrate personality and character to help users connect with your team.

Robert Rose

Product Designer

Robert Rose

Product Designer

bottom of page