top of page

sre., 16. okt.

|

Hurghada 1

Potapljaško potovanje v Makadi Bay, Egipt

Pridružite se nam na nepozabnem potapljaškem potovanju v Makadi Bay!

Potapljaško potovanje v Makadi Bay, Egipt
Potapljaško potovanje v Makadi Bay, Egipt

Čas in lokacija

16. okt. 2024, 07:00 – 23. okt. 2024, 09:00

Hurghada 1, Makadi Bay, Hurghada 1, Red Sea Governorate, Egipt

Opis

Letos smo se odločili, da za vas pripravimo nekaj novega na sicer že poznani destinaciji - Egiptu. Prvič se odpravljamo v Makadi Bay, ki se nahaja 35 km južno od Hurgade. Ta čudovita lokacija je popolna tako za šnorkljarje, kot za potapljače vseh nivojev. Pred hotelom se razprostira osupljiv koralni greben, medtem, ko lokalni House reefi in potopi iz ladije ponujajo nepozabne potope. Vabimo vas, da se nam pridružite pri raziskovanju ladijskih razbitin, občudovanju želv, delfinov in morda celo srečanju z mogočnim vendar povsem nenevarnim whale sharkom. Ne zamudite te izjemne priložnosti za avanturo v Makadi Bay!

Hotel Makadi Palace, kjer bi bivali (all inclusive), je luksuzno letovišče, ki ponuja udobje in razkošje za nepozaben oddih. Nahaja se ob čudoviti peščeni plaži, obdani z bujnimi vrtovi. Gostom so na voljo prostorne sobe z balkoni, ki nudijo osupljiv pogled na Rdeče morje. Hotel se ponaša z več restavracijami, kjer lahko uživate v raznoliki kulinariki, in obsežnimi bazeni, ki so kot nalašč za sproščanje. Za ljubitelje podvodnega sveta je pred hotelom dostopen koralni greben, idealen za šnorkljanje in potapljanje. Makadi Palace zagotavlja vrhunsko doživetje za vse, ki iščejo sprostitev in avanturo v enem.

Izvedli bi 11 potopov v petih dneh, na različnih lokacijah:

  • 4 reef potope (2 dni) iz obale
  • 3 potope (1 dan) ob El Mina wreck-u
  • 4 potope (2 dni) iz ladije na izbrani lokaciji

Dogovarjamo se tudi za možnost potapljanja v zalivu Abu Dabbab, znanem po želvah in dugongih, ki se tam radi zadržujejo. Opremo si je možno izposoditi pri nas v Potapljaškem centru Atlantis (omejena količina) ali pa v potapljaškem centru v Makadi Bay-u, s katerim se bomo potapljali (oprema ni vključena v ceno in jo je potrebno rezervirati ob prijavi na potovanje). Seveda je za vse nepotapljače možno tudi šnorkljanje. 

Cena potovanja je 650€ in vključuje:

  • Letalski prevoz Ljubljana - Hurgada - Ljubljana
  • Avtobusni prevoz do hotela
  • All inclusive ponudba v hotelu Makadi Palace (dvoposteljna soba*)

Trenutna* cena potapljanja je 354€ in vključuje:

  • 11 potopov (polne jeklenke in uteži v ceni)
  • Če želite le šnorkljati ali izvesti manj potopov, nam morate to javiti ob prijavi. 

Mesta se hitro povnijo zato pohitite in se prijavite!

Za več informacij nam pišite ali pa nas pokličite.

*Nastanitev v hotelu je v dvoposteljni sobi, kar pomeni, da vas v primeru, da bi se na potovanje odpravili sami, v sobah poparčkamo mi. Če želite biti v sobi nastanjeni sami je potrebno doplačilo za enoposteljno sobo. V ceno še ni vštet prevoz iz hotela in prevoz do dive centra. Prav tako še niso všteta morebitna doplačila v nacionalne parke, napitnine, potopi v zalivu Abu Dabbab in podobno. Končna cena bo določena, po zaključku prijav.  

Deli ta dogodek

bottom of page