top of page
PCA_DeepDiverSpecialty_FRONT.jpg

PADI AOWD -
NADALJEVALNI TEČAJ POTAPLJANJA

Zdaj se potapljanje pravzaprav začne. Če si želite videti več podvodnega sveta, potem se nam pridružite na PADI® Advanced Open Water Diver tečaju in nadgradite svoje znanje začetnega potapljaškega tečaja. Na nadaljevalnem potapljaškem tečaju - PADI® Advance open water diver, gre predvsem za izpopolnjevanje in pridobivanje novih veščin. Vadili boste podvodno navigacijo in plovnost, se preizkusili v globinskem potapljanju in opravili tri specialne potope. Za vsak opravljen specialni potop lahko pridobite kreditne točke pri pridobitvi certifikata PADI® specialnosti (Nitrox, Deep, Search&Recovery, Rescue, Dry Suit, Digital Underwater Photography, Dive Against Debris, itd.)

ZABAVNO

Potapljanje je zagotovo eden najlepših športov, kombinacija adrenalina in lepot podvodnega sveta vam bo pustila nepozabne spomine.

PUSTOLOVSKO

Raziskovanje podvodnega sveta je človeka privlačila že od negdaj, veliko je še neraziskanih kotičkov, ki čakajon na vas,  da jih obiščete.

VARNO

Pri nas sta varnost in skrb za okolje vedno na prvem mestu. Naši PADI inštruktorji, skrbno nadzorujejo vse tečaje in potope ter skrbijo za njihov varen potek.

Kako tečaj poteka?

V prvem sklopu bomo predelali 3. module potapljaške teorije. Nadgradili boste osnovno znanje, bolj podrobno spoznali načrtovanje potopov, nato pa se boste spoznali še z dvema PADI specialnostima - podvodno navigacijo in globinskim potapljanjem. Po vsakem modulu svoje znanje preverite z nekaj vprašanji, na koncu pa vaš čaka še zaključni teoretični izpit (brez skrbi, izpit ne zelo zahteven). 

Ker vemo, da je v današnjem času težko najti višek časa, lahko prvi sklop opravite, v udobju svojega kavča - kdaj? Ko imate čas! Smo prvi potapljaški center v Sloveniji, ki vam ponuja program eUčenja v slovenskem jeziku. Program e-Učenja omogoča, da potapljaške tečaje enostavno umestite v vaš urnik. Spoznajte se z načeli potapljanja, terminologijo in osnovami potapljaške teorije kadar koli in kjer koli vam ustreza. To je vaš tečaj ob vašem času. Učite se preko spleta z uporabo računalnika ali mobilne naprave. Povežite se s svojim inštruktorjem, kadar koli imate vprašanje ali potrebujete pomoč. E-Učenje vam vzame med 6-8 ur, po zaključenih treh modulih teorije vas čaka še zaključni izpit in že ste pripravljeni za praktični trening v morju. 

KAJ TEČAJ VKLJUČUJE?

CENA TEČAJA: 260 EUR 

Cena vključuje:

  • Strokovno vodenje PADI inštruktorja

  • Izposojo opreme (razen ABC opreme plavuti, dihalka, maska)

  • Pripadajoče PADI materiale (eUčenje)

  • PADI Advance Open Water Diver licenčno eKartico

  • 5 potopov

Termini tečaja so po dogovoru.
Prijave v centru, preko elektronske pošte ali pa spodnjega obrazca.

bonaireow0213__0830_15586548408_o_edited.jpg

Ostali tečaji...

PRIDRUŽITE SE NAM

S pomočjo spodnjega obrazca nam lahko pošljete neobvezujočo prijavo za tečaj PADI AOWD – nadaljevalni potapljaški tečaj. Po oddani prijavi vas bo kontaktiral nekdo iz naše prijazne ekipe in lahko se boste dogovorili za termin.

* Ta prijava ni obvezujoča

Sporočilo je bilo poslano.

bottom of page