top of page
Modul 2.jpg

PADI OWD -
ZAČETNI TEČAJ POTAPLJANJA

 PADI® Open Water Diver je prva stopnja na vaši poti potapljača. Naši usposobljeni PADI inštruktorji vas bodo naučil potapljanja v sproščenem in spodbudnem učnem okolju. Tečaj sestavljajo trije sklopi - teorija z izpitom, vaje v bazenu in potopi v morju.  Po končanem tečaju boste imeli veščine in znanje za potapljanje doma ali v tujini ter postali ponosni potapljač in ambasador podvodnega sveta. 

ZABAVNO

Potapljanje je zagotovo eden najlepših športov, kombinacija adrenalina in lepot podvodnega sveta bam bo pustila nepozabne spomine.

PUSTOLOVSKO

Raziskovanje podvodnega sveta je človeka privlačila že od negdaj, veliko je še neraziskanih kotičkov, ki čakajon na vas,  da jih obiščete.

VARNO

Pri nas sta varnost in skrb za okolje vedno na prvem mestu. Naši PADI inštruktorji, skrbno nadzorujejo vse tečaje in potope ter skrbijo za njihov varen potek.

Kako tečaj poteka?

V prvem sklopu bomo predelali 5. modulov osnove potapljaške teorije. Predstavimo vam fiziko ter fiziologijo potapljanja, načrtovanje potopov, podvodna okolja in pogoje, uporabo potapljaške opreme in kako sploh biti potapljač. Po vsakem modulu svoje znanje preverite z nekaj vprašanji, na koncu pa vaš čaka še zaključni teoretični izpit (brez skrbi, izpit ne zelo zahteven). Prvi sklop lahko opravite na dva načina - program eUčenja, ki ga opravite doma ali pa predavnja v živo v prostorih Potapljaškega centra Atlantis.

PROGRAM eUČENJA

Ker vemo, da je v današnjem času težko najti višek časa, lahko prvi sklop opravite, v udobju svojega kavča - kdaj? Ko imate čas! Smo prvi potapljaški center v Sloveniji, ki vam ponuja program eUčenja v slovenskem jeziku. Program e-Učenja omogoča, da potapljaške tečaje enostavno umestite v vaš urnik. Spoznajte se z načeli potapljanja, terminologijo in osnovami potapljaške teorije kadar koli in kjer koli vam ustreza. To je vaš tečaj ob vašem času. Učite se preko spleta z uporabo računalnika ali mobilne naprave. Povežite se s svojim inštruktorjem, kadar koli imate vprašanje ali potrebujete pomoč. E-Učenje vam vzame med 5-10 ur, po zaključenih petih modulih teorije vas čaka še zaključni izpit in že ste pripravljeni za praktični trening v bazenu in morju. 

PREDAVANJA V ŽIVO

Na naši spletni strani preverite razpisane termine tečajev in se nam pridružite na predavanjih v prostorih Potapljaškega centra Atlantis (nahajamo se v Vodnem mestu Atlantis - BTC). Predavanja ponavadi potekajo v popoldanskih urah ponavadi pa jih izvedemo v dveh dneh. Po koncu predavanj se z inštruktorjem dogovorite še za datum opravljanja zaključnega izpita, ki pa je lahko tudi po opravljenih vajah v bazenu in morju. 

Spletni potapljaški tečaji PADI

Prihajajoči  tečaji

KAJ TEČAJ VKLJUČUJE?

CENA TEČAJA: 360 EUR 

Cena vključuje:

  • Strokovno vodenje PADI inštruktorja

  • Izposojo opreme (razen ABC opreme plavuti, dihalka, maska)

  • Pripadajoče PADI materiale (predavanja in skripto/eUčenje)

  • PADI Open Water Diver licenčno eKartico

  • 2-3 vaje v bazenu

  • 4 potope

Termini tečaja so tudi po dogovoru.
Prijave v potapljaškem centru, preko elektronske pošte ali pa spodnjega obrazca.

owd bazen.jpg

Ostali tečaji...

PRIDRUŽITE SE NAM

S pomočjo spodnjega obrazca nam lahko pošljete neobvezujočo prijavo za tečaj PADI OWD – začetni potapljaški tečaj. Po oddani prijavi vas bo kontaktiral nekdo iz naše prijazne ekipe in lahko se boste dogovorili za termin.

* Ta prijava ni obvezujoča

Vaše sporočilo je bilo poslano.

bottom of page