top of page
image.png

PADI RESCUE DIVER -
TEČAJ POTAPLJAČA REŠEVALCA

Tečaj PADI® Rescue Diver bo spremenil vaš način potapljanja - na najboljši možni način. Naučite se prepoznati in odpraviti manjše težave, preden postanejo velike, pridobite veliko samozavesti in se ob tem resno zabavajte. Vsi prejšni tečaji so dajali večji poudarek na izpopolnjevanje vašega znanja in vas pripravili na potapljanje v različnih okoljih in pogojih. Potapaljač reševalec je prvi tečaj, ki daje poudarek na varnost vaših sopotapljačev in vas pripravi na to, da jim priskočite na pomoč. Odkrijte, zakaj nešteto potapljačev pravi, da je PADI® Rescue Diver njihov najljubši tečaj potapljanja. 

ZABAVNO

Potapljanje je zagotovo eden najlepših športov, kombinacija adrenalina in lepot podvodnega sveta vam bo pustila nepozabne spomine.

PUSTOLOVSKO

Raziskovanje podvodnega sveta je človeka privlačila že od negdaj, veliko je še neraziskanih kotičkov, ki čakajon na vas,  da jih obiščete.

VARNO

Pri nas sta varnost in skrb za okolje vedno na prvem mestu. Naši PADI inštruktorji, skrbno nadzorujejo vse tečaje in potope ter skrbijo za njihov varen potek.

Kako tečaj poteka?

Tečaj za potapljača reševalca, sestavljata dva sklopa - prva pomoč ali EFR in teorija ter vaje reševanja pri potapljanju.

 

Na sklopu EFR (emergency first responder), obnovite in nadgradite svoje znanje prve pomoči ter se bolj podrobno spoznate s prvo pomočjo pri potapljaških nesrečah. EFR modul traja en dan in v celoti poteka v prostorih Potapljaškega centra Atlantis. Skupaj z inštruktorjem si ogledate nove teoretične smernice, ki jih hkrati tudi preiskusite v praksi. Trening prve pomoči izvajate na posebnih lutkah in s šolskim defibrilatorjem, nekatere vaje pa tečajniki opravite v parih drug na drugem. 

Drug sklop se nanaša predvsem na teorijo postopkov reševanja pri potapljanju. Spoznate se z nekaterimi načeli, ki jih boste kasneje uporabili pri praktičnih vajah in scenarijih.

Tečaj prve pomoči EFR

KAJ TEČAJ VKLJUČUJE?

CENA TEČAJA: 390 EUR (rescue diver + EFR)

Cena vključuje:

  • Strokovno vodenje PADI inštruktorja

  • Izposojo opreme (razen ABC opreme plavuti, dihalka, maska)

  • Pripadajoče PADI materiale

  • PADI Rescue diver licenčno eKartico

  • EFR Primary and Secondary Care licenčno eKartico

Termini Rescu Diver tečaja so po dogovoru.
Prijave v centru, preko elektronske pošte ali pa spodnjega obrazca.

image.png

Ostali tečaji...

PRIDRUŽITE SE NAM

S pomočjo spodnjega obrazca nam lahko pošljete neobvezujočo prijavo za Rescue Diver tečaj. Po oddani prijavi vas bo kontaktiral nekdo iz naše prijazne ekipe in lahko se boste dogovorili za termin.

* Ta prijava ni obvezujoča

Sporočilo je bilo poslano.

bottom of page