top of page

sre., 24. apr.

|

Ljubljana

PADI OWD - Začetni potapljaški tečaj, 24. april

PADI® Open Water Diver je prva stopnja na vaši poti potapljača. Naši usposobljeni PADI inštruktorji vas bodo naučil potapljanja v sproščenem in spodbudnem učnem okolju. Teoretični del, tečajniki predelajo s programom e-Učenja. Ob nakupu tečaja, boste v roku 12 ur prejeli kodo kupona za e-Učenje.

Registracija je zaprta
Ogled drugih dogodkov
 PADI OWD - Začetni potapljaški tečaj, 24. april
 PADI OWD - Začetni potapljaški tečaj, 24. april

Čas in lokacija

24. apr. 2024, 16:30

Ljubljana, 1000, Šmartinska c. 152, 1000 Ljubljana, Slovenija

O tečaju

PADI® Open Water Diver je prva stopnja na vaši poti potapljača. Naši usposobljeni PADI inštruktorji vas bodo naučil potapljanja v sproščenem in spodbudnem učnem okolju. 

POTEK TEČAJA

Tečaj sestavljajo trije sklopi - teorija z izpitom, vaje v bazenu in potopi v morju.  Po končanem tečaju boste imeli veščine in znanje za potapljanje doma ali v tujini ter postali ponosni potapljač in ambasador podvodnega sveta.

Datumi tečaja:

  • 24.4.2024, med 16:30 in 21:00 (Potapljaški center Atlantis)
  • 25.4.2024, med 16:30 in 21:00 (Potapljaški center Atlantis)
  • 26.42024, rezervni termin (Potapljaški center Atlantis)
  • 27.4.2024, med 10:00 in 18:00 (morje)
  • 28.4.2024, med 10:00 in 18:00 (morje)

TEORIJA IN IZPIT

V prvem sklopu bomo predelali 5. modulov osnove potapljaške teorije. Predstavimo vam fiziko ter fiziologijo potapljanja, načrtovanje potopov, podvodna okolja in pogoje, uporabo potapljaške opreme in kako sploh biti potapljač. Po vsakem modulu svoje znanje preverite z nekaj vprašanji, na koncu pa vaš čaka še zaključni teoretični izpit (brez skrbi, izpit ne zelo zahteven).Ker vemo, da je v današnjem času težko najti višek časa, lahko prvi sklop opravite, v udobju svojega kavča - kdaj? Ko imate čas! Smo prvi potapljaški center v Sloveniji, ki vam ponuja program eUčenja v slovenskem jeziku. Program e-Učenja omogoča, da potapljaške tečaje enostavno umestite v vaš urnik. Spoznajte se z načeli potapljanja, terminologijo in osnovami potapljaške teorije kadar koli in kjer koli vam ustreza. To je vaš tečaj ob vašem času. Učite se preko spleta z uporabo računalnika ali mobilne naprave. Povežite se s svojim inštruktorjem, kadar koli imate vprašanje ali potrebujete pomoč. E-Učenje vam vzame med 5-10 ur, po zaključenih petih modulih teorije vas čaka še zaključni izpit in že ste pripravljeni za praktični trening v bazenu in morju. Po nakupu tečaja boste v roku 12 ur prejeli kodo kupona s katero boste aktivirali vaše e-Učenje. 

NA E-UČENJE

V primeru da bi radi teorijo predelali preko predavanj v živo v prostorih Potapljaškega centra Atlantis nas kontaktirajte preko emaila ali telefona.

VAJE V BAZENU

Vaje v bazenu izvedemo v dveh ali treh terminih, ki potekajo v popoldanskih urah (ponavadi med 17:00 - 20.00 uro) v Potapljaškem centru Atlantis.

  • 1. Dan Inštruktor vam razdeli opremo, sledi priprava in spoznavanje z opremo ter prve vaje v bazenu.
  • 2. Dan Opravimo preostanek vaj v bazenu in se dogovorimo o poteku potopov na morju
  • 3.Dan Rezervni dan v kolikor je potrebno katero izmed vaj ponoviti ali dodatno povadit pred odhodom na morje. Izvedba 3. dne ni nujna, odločitev sprejme inštruktor. Po presoji lahko inštruktor svetuje tudi dodatne vaje v bazenu (4. dan, 5.dan...), dodatni termini niso vključeni v ceno tečaja.

POTOPI V MORJU

Konec tedna pa se potapljaška karavana preseli na eno izmed potapljaških lokacij ob morju. Tam opravimo še štiri zaključne potope, na katerih znanje teorije in vaj v bazenu pretvorimo v prakso. Med prvimi tremi potopi ponovimo nekaj vaj, ki ste jih opravili že v bazenu, na četrtem potopu le še zaokrožimo celotno znanje, ki ste ga tekom tečaja pridobili in izvedemo čisto pravi "fun" potop. 

Ko uspešno opravite vse vaje in odpišete teoretični izpit vas lahko certificiramo v potapljače z mednarodno licenco PADI Open Water Diver!

IZVEDI VEČ O ZAČETNEM POTAPLJAŠKEM TEČAJU

PREDPOGOJI ZA PRISTOP NA TEČAJ

Predpogoji za začetni potapljaški tečaj so naslednji:

  • Znanje plavanja
  • Psihofizična pripravljenost
  • Odsotnost zdravstvenih težav (pred začetkom praktičnih vaj boste morali izpolniti izjavo o zdravstvenem stanju, če imate kakršne koli težave, si lahko izjavo ogledate tukaj in nam v primeru vprašanj pošljete sporočilo)
  • Minimalna starost 10 let (pri otrocih starih od 10-15 let je prijava na tečaj možna le ob udeležbi tudi enega izmed staršev/skrbnikov otroka.)

Pridruži se nam

  • PADI OWD - Začetni potapljaški

    360,00 €
    Prodaja zaključena

Skupaj

0,00 €

Deli ta dogodek

bottom of page